Самые свежие видео от News&Events Turin

News&Events Turin что это?Фотограф и видеооператор Италия Турин
+39 3 2 0 1 4 1 1 1 4 5

среда, 5 марта 2014 г.

Foto Video Mărțișor Torino Italia 2014Все foto video Martisor Torino 2014

Dragi prieteni, (пишет организатор праздника Мэрцишор в Турине Италия директор ассоциации молдаван Бессарабия диаспора Larisa Cibotaru-Olarescu)
S-a incheiat cu succes editia a VI-a a Martisorului 2014 din Torino organizat de catre asociatia Basarabia. Am avut si in acest an oaspeti si interpreti de valoare din Rep. Moldova si Romania: Igor Cuciuc si Emilia Dorobantu. Vreau sa va spun ca e un cont sa vezi artistii pe youtube si e altceva sa-i vezi in realitate, sa-i cunosti chiar ca persoane. Am ramas placut surprinsa sa o cunosc pe Emilia Dorobantu, o fetita tanara, gingasa de abia 21 de ani, insa in scena, in televiziune vezi o artista consacrata, cu o tinuta scenica de artista de talie inalta, o pregatire exceptionala, dansatoare, interpreta de muzica populara, studenta la conservator.
La fel interpretul Igor Cuciuc care e tanar dar cu mari planuri pe viitor, a absolvit academia de arta la Chisinau, cu o voce minunata, cu o capacitate de a tine publicul in mani extraordinara. Un baiat educat, gentil si foarte atent la tot ce se intampla.
Am avut alaturi de ei 2 zile de sarbatoare a sufletului.
Sonorizarea concertului au asigurato ansamblul SERVUS cu maestrul Iurie Secu, care au participat si in program cu un buchet de melodii populare. Vlad Cigolea, Eduard Niculita, Lora Cibotaru, Gicu Pitirut, Dana Gavriliu-Parfene, Gabriela Avram, grupul "Hora Basarabiei" au participat alaturi de artistii din Romania si Rep. Moldova.
In acest an am fost onorati sa avem alaturi si oaspeti de rang inalt ca Ambasadoarea Rep. Moldova in Italia Stela Stangaci si Consulul de la Consulatul General al Romaniei din Torino Doamna Iulia Chiselef, care prin prezenta lor ne-au ridicat nivelul acestui eveniment, i-au dat importanta si in fata autoritatilor de aici cu care Doamna Ambasadoare a avut un sir de intrevederi luni, dupa concert.
La aceste intalniri cu: Piero FASSINO Primarul orasului Torino , Valerio Cataneo presedintele Consiliului Regional, Antonio Saita Presedintele Proviciei Torino si Sergio Bisacca peresedintele Consiliului Provinciei Piemonte si Paola Basilone Prefectul orasului Torino, unde s-au discutat cele mai actuale probleme ale cetatenilor nostri din teritoriu , printre care, deschiderea unui Consulat Onorific la Torino, deschiderea unei rute aeriene Chisinau -Torino,s-a discutat despre o colaborare in plan cultural cu schimb de artisti, proiecte cu tineri si studenti, prezentari si stenduri la diverse expozitii a intreprinderilor si produsel noastre in Torino, Regiune... si alte aspecte importante.
Nu au fost desigur evitate nici intrebarile referitor la situatia din Ucraina, care au fost discutate cu toti reprezentantii autoritatilor din Torino.
Am avut onoare sa fiu alaturi de Ambasadoarea Stela Stingaci la aceste intalniri, si sper ca a ceea ce s-a discutat sa putem implementa in viata de zi cu zi si cat de curand.
Multumesc mult tuturor care au contribuit la realizarea evenimentului si in primul rand Biroului pentru Relatii cu Diaspora care ni-a acordat ajutor la sustinerea cheltuelilor organizative, Radio Torino International si altor participanti si sustinatori!


Foto Video Martisor Torino 2014 News Events Turin fotograf pentru nunti botezuri Torino, Milano 
-----
А как там в Турине? Турин сегодня, завтра и послезавтра "События месяца"
Фотография, видеосъемка в Италии  Свадебный видеооператор, свадьба в Италии Пьемонте Русский гид Турин и Пьемонте Google

Комментариев нет:

Отправка комментария

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...